GGD Jeugdenquête 2017

De GGD speelt een enorm belangrijke rol in de kinderdagopvang in Nederland, zo ook bij kinderdagverblijf Hojpiepeloj in Breda! Deze GGD-enquête is onderdeel van de Brabantse Jeugdmonitor, een samenwerking tussen gemeenten, consultatiebureaus en de GGD’en in Brabant. Met de gegevens uit dit onderzoek kunnen de gemeenten betere beslissingen nemen voor kinderen en meer inzicht verkrijgen in de behoeften van ouders en hun kind.

Jeugdenquête 0 t/m 11 jaar
De GGD West-Brabant heeft in week 39 een jeugdenquête verstuurd naar bijna 19.000 ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 11 jaar. De vragen uit deze enquête gaan over de gezondheid, leefstijl en woonomgeving van de kinderen. Met de gegevens uit dit onderzoek kunnen de gemeenten betere beslissingen nemen voor kinderen en meer inzicht verkrijgen in de behoeften van ouders en hun kind. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Doe mee! Meer informatie en een kort filmpje kunt u vinden op GGD Monitor.

 

0 likes
Prev post: Dag van de groene kinderopvang bij Hojpiepeloj!Next post: Lekker buiten spelen bij kinderdagopvang Hojpiepeloj