Dag van de groene kinderopvang bij Hojpiepeloj!

Groen is de toekomst!

dus we beginnen er vroeg mee om dit de kids zo goed mogelijk mee te geven.

Bij Hojpiepeloj gaan we dit doen door op 16 mei een groene activiteit te ondernemen, Glitterpot! Hierbij gaan we doelgericht op zoek naar mooie takjes, waarna de boel binnen verder versierd gaat worden maar alleen maar biologische versiersels.

Lees hier onder het gehele artikel van de dagvandegroenekinderopvang.nl

“Doen jullie mee?

De Dag van de Groene Kinderopvang is in het leven geroepen door het Vakblad Kinderopvang en Stichting Groen Cement.

Samen met vele andere partijen, samen met jullie willen wij inspirerende groene ontwikkelingen binnen de kinderopvang en, nieuw in 2017 peuterspeelzalen, in de schijnwerpers zetten. We willen deze kinderopvangorganisaties uitdagen om natuur en natuurbeleving actief een blijvende plek te geven.

De Dag van de Groene Kinderopvang is er van én voor iedereen met een hart voor natuur en kinderen. Meer dan 150 locaties in de kinderopvang hebben vorig jaar meegedaan aan deze dag.

Natuurbeleving en vrij buitenspel in een groene omgeving zijn belangrijk voor de ontwikkeling en het welzijn van alle kinderen.

Zorg dat jullie organisatie er dit jaar ook bij is, inschrijven is niet nodig. Kijk voor tips, activiteiten en andere informatie die u kunt gebruiken voor de Dag van de Groene Kinderopvang op de “Groene Toolbox“.

Voor alle kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en peuterspeelzalen.”

1 like
Prev post: Huiselijk en veilig bij HojpiepelojNext post: GGD Jeugdenquête 2017