Team

We doen onze uiterste best om altijd een goede balans te behouden tussen ervaring en leergierigheid binnen team Hojpieploj, zo werkt bijvoorbeeld Manon al sinds 1995 bij ons en hebben geregeld nieuwe stagiaires. Ze stellen zich hieronder kort voor:

Rian

Hoi! Ik ben Rian, een van de medeoprichters en eigenaressen van Hojpiepeloj.
In 1991, na de geboorte van mijn zoon Jeroen, kwam ik er achter dat de opvang tijden in de kinderdagverblijven niet aansloten bij mijn werk als verpleegkundige. Arienne en ik hebben een concept op de kaart gezet van 12 u per dag kinderopvang, wat voor die tijd uniek was.
Nu, na al die tijd bij Hojpiepeloj genieten we nog steeds iedere dag van de blije kindergezichtjes en de tevreden ouders.

Arienne

Ook ik ben een mede eigenaresse en oprichter van Hojpiepeloj. Ondanks dat ik niet meer werkzaam ben in het ziekenhuis blijft zorg centraal staan. Zeker na zo'n lange tijd, sinds 1991(!), ben ik nog steeds apetrots op ons veilige, knusse, kleinschalige en vooral gezellige kinderdagverblijf. Dat we nog steeds het vertrouwde adres zijn voor kinderopvang in Breda is natuurlijk ook super!

Manon

Met mijn stagetijd meegerekend werk ik sinds 1993 bij Hojpiepeloj! Het leukste aan hier werken vind ik de sfeer, gezelligheid en kleinschaligheid. Er is veel individuele aandacht voor de kinderen, zowel 1 op 1 als in groepsverband; zo kan ieder kind zich optimaal ontwikkelen op zijn of haar manier.

Renate

In 1998/1999 heb ik mijn opleiding en stage afgerond bij Hojpiepeloj, waarna ik ben gebleven!  De gezelligheid, en knusse sfeer. De band die je opbouwt met collega’s, ouders maar vooral met de kinderen, dat vind ik belangrijk en ik werk hier nog steeds met veel plezier!

Nada

Als stagiare ben ik begonnen bij Hojpiepeloj en sinds 2018 ben ik hier werkzaam als pedagogisch medewerkster met heel veel plezier en enthousiasme.
Het is vooral fijn dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een vast team, zodat de kinderen dezelfde leidsters hebben en zich snel veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Ilke

Hallo! Ik ben Ilke! Ik ben werkzaam bij Hojpiepeloj sinds 2020. Ik werk hier graag met erg veel plezier en met de kindjes! Het is erg leuk dat het hier zo huiselijk is. Het voelt hier veilig, vertrouwd en warm! Het is erg leuk om een fijne band te hebben met de kindjes, hun ouders en mijn collega’s!

Joëm

Na mijn stage van 2 jaar niveau 4 pedagogiek werk ik nu 4 dagen per week met veel plezier en enthousiasme op hojpiepeloj.
Sleutelwoorden die kenbaar voor hojpiepeloj zijn kleinschalig, vertrouwd, veilig, gezellig, vast team en ouders kennen alle leidsters aan wie ze hun kindje toevertrouwen.

Kim

Hoi, ik ben Kim!

Ik ben begonnen als stagiaire in 2020 bij Hojpiepeloj. Sinds september 2021 doe ik een BBL opleiding niveau 4.

Ik werk altijd met heel veel plezier en liefde met de kindjes. Vooral het kleinschalige bij Hojpiepeloj vind ik erg fijn omdat ik met alle kinderen en ouders een goede band heb hierdoor!