Binnenspeelzand op Hojpiepeloj

Spelen met zand stimuleert en ontwikkelt de fijne motoriek van kinderen en helpt bij het ontwikkelen van creatief spelen.

Binnenspeelzand is het perfecte materiaal om mee te spelen zonder strijd; zonder richting te geven en creativiteit in de vrij loop te laten gaan.

In het kinderdagverblijf laten we de kinderen zelf hun gang gaan. Zo laat het zand geen zooitje achter op je handen en is heel  geschikt voor zintuiglijke en gevoelstherapie. Het zand is ook geschikt voor kinderen met allergieën en is 100% veilig en niet giftig.

Naast dat het zand ideaal is om de fijne motoriek en creativiteit te stimuleren, is het gewoonweg dolle pret en de kids op Hojpiepeloj kijken er ook echt naar uit om mee te spelen!

Dit is natuurlijk maar één van de dingen die we doen om deze belangrijke aspecten te stimuleren. Om kinderen zo’n goed mogelijke start te geven zorgen we bij Hojpiepeloj dat er dagelijks activiteiten zijn die dergelijke dingen stimuleren. Denk hierbij ook aan thema’s! Ben je nieuwsgierig hierover? Lees dan ons blog over de thema’s eens!

0 likes
Prev post: Super leuk!Next post: Klimaatbeheersing op Hojpiepeloj