Hoi! (piepeloj)

Hallo alle nieuwe en aanstaande ouders in Breda en omgeving!

Wij zijn Hojpiepeloj, het gezelligste, huiselijkste en fijnste kinderdagverblijf in Breda. Toen Arienne en Rian 26 jaar geleden eens goed naar de situatie van de kinderapvang in Breda keken, was er nog veel ruimte voor verbetering. Beide werkte ze in het ziekenhuis in Breda (Ignatius / nu Amphia) en met een sterk verhaal voor de verbetering van kinderopvang in Breda stapte ze met goede moed op de directeur af. Deze zag er potentie in en gaf de twee dames de kans om hun droom om een kinderdagverblijf op te zetten in Breda; Hojpiepeloj!

Wat kinderopvang Hojpiepeloj in Breda onderscheidend maakt van de rest van de kinderdagverblijven in de stad is met name dat het geen speelzaaltje heeft, maar een heuse tuin! Uw kinderen kunnen hier in alle vrede spelen en met de recente vernieuwingen kunnen ze uren zoet zijn. Weinig mensen kennen kinderdagverblijf Hojpiepeloj in Breda, maar er is geen kinderopvang die al zo lang onder dezelfde leiding open is, ja dat las u goed, Arienne en Rian doen het nog steeds!

De meeste kinderopvang in Breda is aangesloten bij een grotere maatschappij wat natuurlijk erg veel weg neemt van de persoonlijke aandacht en band die gecreƫerd (kan) worden met de kinderen. Waar Breda bekend om staat is gemoedelijkheid, ons kent ons; dus waarom zou dit niet al vanaf kleins af aan met de paplepel worden ingegoten. Kinderopvang Hojpiepeloj in Breda is er trots op dat deze karakteristieken ook behoren tot de kernwaarden van het kinderdagverblijf.

Meer weten? Bel, mail , kom eens langs!

0 likes
Prev post: Altijd wat te doenNext post: 1e kindje